9b4820d137863fe81b4dd83492d80383.jpg

En byggepartner du kan stole på

Scandi Bygg AS har produsert prefabrikkerte trehus av høy kvalitet siden 2019 i Norge. Vi designer, produserer, leverer og monterer prefabrikkerte trehus.

Våre ferdighus er laget av miljøvennlige materialer av høy kvalitet i kontrollerte forhold i fabrikken vår, og vi bruker kun kjente og godkjente materialer. Vi har en helt ny, ressursvennlig produksjonsprosess, og takket være den effektive driften vår kan vi garantere at trehusene blir produsert i henhold til prosjektdokumentasjonen.

 

Ved å velge Scandi Bygg AS som partner, går du inn i et samarbeid med erfarne og profesjonelle trehusbyggere. Hos oss får du gode byggestandarder, høy kompetanse og sikkerhet fra et firma du kan stole på.

https---specials-images.forbesimg.com-da

Har du tomt / tomteområde?

Scandi Bygg AS søker nye utbyggingsområder – er vi din nye samarbeidspartner?

Vi i Scandi Bygg AS ønsker å komme i kontakt med tomtebesittere i vår region med tanke på å vurdere mulighetene for boligbygging.

Scandi Bygg AS vil gjerne komme i kontakt med deg som ønsker å selge områder som egner seg til boligbygging.

Vi har bred kompetanse og erfaring med utvikling av tomter og vil kunne bistå med verdivurdering, prosjektutvikling, gjennomføring og salg.

Kjøp av tomt

Med vår lokalkunnskap og erfaring med eiendomsutvikling er vi alltid på jakt etter attraktive og sentrumsnære eiendommer. Ta gjerne kontakt med oss dersom du er i besittelse av eiendom for en uforpliktene prat om kjøp, eller mulig samarbeid om utvikling av tomteområder.

Regulering og prosjektering

Fra skisseprosjekt frem til nøkkelferdige boliger har Scandi Bygg AS bred erfaring med utvikling og gjennomføring av prosjekter. Vi vil sikre at prosjektet blir ivaretatt på en best mulig måte og utvikle prosjektet i nært samarbeid med aktuelle samarbeidspartnere.

Samarbeidspartnere

Vi utvikler og gjennomfører våre prosjekter i tett dialog med finansieringsinstitusjoner, konsulenter, arkitekter og prosjektmeglere for å finne optimale løsninger. Vi samarbeider også med andre investorer ved kjøp og utvikling av våre eiendommer.

Samspill mellom eiendom og entreprenør

Det å kunne tilby både utvikling å gjennomføring i samme hus mener vi er en styrke for deg som samarbeidspartner. Vi mener dette er avgjørende med tanke på riktig prisfastsettelse og gjennomføringsevne innenfor de rammer som budsjett, offentlige lover og forskrifter setter.
 

Vi tilbyr 

                 Sikkerhet

Det vi blir enige om garanteres i samsvar med kontrakten og den estimerte tidsrammen. Vi leverer våre tjenester innenfor tidsrammen og oppfyller alle krav i høy kvalitet uten skjulte kostnader i byggeprosessen.

                Kvalitet

Vi garanterer høy standard innen tjenestene vi leverer til våre kunder med hjelp fra våre erfarne ansatte og effektive interne kvalitetskontroller.

                Garantier

Vi tilbyr kvalitetsgarantier og effektive garantitjenester for våre hus, byggetjenester og komponentmaterialer